Technicus Automotive Engineering – Summa Automotive

Technicus Automotive Engineering – Summa Automotive


zijn er is maar een ouderavond 2008 kwam van de bodem van zou doen voor de auto’s staan op automaten mijn vierde 4 op een theorie super taarten of je gooit mooi werk ik geeft aan zijn aan zo’n project is dat jaar zo’n systeem en outs maken heeft en esther zit hier wel heel van typen in de ribose zeg maar dat hier mag je echt van alles en budgetten vrij van school en toen van tevoren begon maakte staat helemaal leeg halen de motor draait door pakking aanpassen de vering een halve bol groei en lassen je bent echt mens om bezig met project we moeten drank geld kopen zijn af dat hier op de linoleum te werkbank nog plannen hebben voor in instant film het je bent u meer planeet wereld om op een robusta die leert het rol tijd kost om onderdelen te krijgen deze buis eigenlijk niet achter toen ik een aantal buien bij ikzelf er hopeloos en de spoel tegen een positie uit bestuur komt zetten van zichzelf interessant achter ons hebben ze constant muziek hoe zij dingen klasse iedereen kan ik mijn camera zien opleiding van je wagen weinig je huiswerk hebt thuis en dan je veel de les kan doen en het is een heel interessant op lijn dan jou te laten duidelijke werk ben ik ook zelf eigenaar bureau waar is meer de racerij waar ik wakker toen ze willen zeggen echter is weer naar deze opleiding waarschijnlijk een abu in doen en dan kijken van dan ooit ik ga die zo vlug dat je genoeg mensen 0 [Muziek]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *