HAN Bachelor Courses | Automotive Engineering

HAN Bachelor Courses | Automotive Engineering


ik zit achter mijn computer lekker te speuren naar de duurste auto’s en een laatste technieken plotseling komt uw filmpje over zelfsturende stofzuigen steen die dingen zijn razend populair maar weinig mensen weten dat hij gebruikte techniek op het gebied van duurzaamheid en besturing uit de auto motor in die stiekem daar is het ontstaan en tesla laat nu zien hoe gaaf en ver deze techniek al is maar hoe het toch dan ook ik wil het liefst zelf blijven sturen de interesse voor auto’s en autorijden heb ik van mijn vader en zijn beste vriend meire p hun passie voor engineering en auto’s is ook op mijn hol geslagen ik wilde perse en automotor opleiding voor je en de handen was van mij de beste keuze tijdens de mail een dag gaf het open en gezellige karakter van de school samen met het enthousiasme van een te zijn de de doorslag en omdat ik graag in het buitenland wil werken is de internationale variant ideaal voor mij ik wil er nu al om in teams en met andere culturen samen te werken over vijf jaar hoop ik dan ook voor een internationale motorvoertuig fabrikanten werk het liefst binnen een team van engineered die aan de ontwikkeling van de motor aandrijft naar werk want hoe goed en belangrijk de ontwikkeling van hybride auto is blijf ik wel een echte petrol en het geluid van een auto blijft voor mij allermooist en ik zou het jammer vinden als dit straks verdwijnt wordt je opbouwt [Muziek]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *